Majd elfeljtettük: Íme három, teljes termékértékű bónusz E-mail Marketing Profi(t) Képző jelentkezése mellé...

Annak érdekében, hogy az E-mail Marketing Profi(t) Képző a lehető legteljesebb megoldást nyújtsa Önnek, úgy döntöttünk, hogy három olyan bónusszal jutalmazzuk az összes résztvevő ügyfelünket, amely bónuszok akár önmagukban is megérik a tanfolyam teljes árát. (Konkrét forint értéket most nem mondanék - döntse el inkább saját magának, hogy Önnek mennyit érnek ezek a bónuszok...)

A részleteket az alábbi videóból ismerheti meg...

The Camtasia Studio video content presented here requires JavaScript to be enabled and the latest version of the Macromedia Flash Player. If you are you using a browser with JavaScript disabled please enable it now. Otherwise, please update your version of the free Flash Player by downloading here.

Jelentkezzen a szeptember 29-én induló E-mail Marketing Profi(t) Képző 6 hetes online tanfolyamra, és jusson hozzá a tanfolyam összes előadásának és interaktív csoportos konzultációjának összes videó- és hangfelvételéhez extra költség nélkül!

Adja le jelentkezését most, és jusson hozzá az alábbi három korszakalkotó bónuszhoz is minden extra költség vagy kötelezettség nélkül:

  • "Négy napos készpénznyomda" - Leprogramozott értékesítési kampány a MailMasterben, előre megírt, személyre szabandó szövegekkel, teljes hírlevélrendszerrel és részletes, öt részes oktató videóval mely a technikai teendőktől kezdve a kampány működésének pszichológiai hátterét is bemutatja.
  • Teljes funkcionalitású MailMaster használati lehetőség 1 hónapra, korlátlan levélküldési kerettel - Nézze meg közelről és próbálja ki a professzionális e-mail marketing hazai zászlóshajóját, azt az eszközt, amelyet a legsikeresebb online marketingesek közül többen is használnak és nélkülözhetetlennek tartanak.
  • Az automatizált értékesítés három gyöngyszeme - Három kitűnően működő (és mások által nem ismert és nem használt) automatizált értékesítési formációnk részletes esettanulmánya az alapelvektől a megvalósításig.

...ha pedig nem lenne elég a három különleges bónusz, akkor íme kétféle garanciánk is:

garancia

"Nem marad le semmiről garancia": A hat hetes tanfolyam minden egyes előadásáról hang- és videó felvétel is készül, melyeket korlátlan számú alkalommal és korlátlan ideig bármikor ismét meg tud nézni!

garancia

"Elégedettségi garancia": Vegyen részt az online tanfolyamon, és amennyiben bármi miatt úgy érzi, hogy nem volt megelégedve az eredménnyel, pénzét visszafizetjük.


 

Pozitív vélemény

Örülök az ajánlatnak. Eddig mindig kívülállóként hallgattam az anyagokat. Úgy éreztem, túlságosan távol áll tőlem ez a fajta szemlélet. Most valóban felkeltettétek a kíváncsiságomat.

Péntek, 2009. Szeptember 25. 9:59
  

Kicsit szkeptikus vagyok, mert egy egyszerű webáruházam van, 30-70-150Ft-os haszonnal. POM és még egy anyag megvásárlása után értettem, hogy Sándornál hogyan jöttek ki a milliók hónapok alatt.
Én nem ebookkal vagy hatalmas haszont adó termékeket forgalmazok, így pontosan nem is tudom, hogy megéri-e a további anyagok vásárlása, vagy ennek a levélnek ajánlatának a kipróbálása?

Péntek, 2009. Szeptember 25. 23:40
  

Kedves Béla,

Ennyi alapján magam sem tudom. A kérdés, hogy mit árul a webáruház? Ha kizárólag olyan dolgot, amit az ember CSAK akkor néz meg, amikor szükség van rá, de soha máskor (temetkezés, duguláselhárítás, autómentés, stb.), akkor nem biztos, hogy az e-mail marketing segítene.

Minden más esetben igen-igen hasznos lenne. Ahogy Sándor mondta a videón: a bevételének a 90% - 95%-át az asztalon hagyja, ha nem használ profi e-mail marketinget.

Az egyik legeredményesebb ügyfelünk például a www.topsport.hu tulajdonosa, szintén nagyon sokat köszönhet az e-mail marketingnek...

Üdv,
Csepregi Balázs

Szombat, 2009. Szeptember 26. 9:42

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!