Az automatizálás nem LUXUS, hanem alapkövetelmény

Három egyszerű ok, amiért az "Önműködősítést" NEM érdemes halogatni:

  1. Automatizálás nélkül az értékesítés veszteségei gigantikusak, az egyedi, személyre szabott marketing pedig lehetetlen.

Még a legprofibb értékesítési rendszer is elképesztő veszteségekkel működik. Azoknak a jelöltszerzési és lezárási koncepcióknak az alkalmazása nélkül, amelyeket az önműködő értékesítés lehetővé tesz, indokolatlanul SOK vevőt veszít a hirdetéseinél, a weboldalán, a hírlevelében, az ügyféllistáján, a rendezvényein, és valójában MINDEN kommunikációs ponton. A vevői már ott voltak a vállalkozása vödrében, de mire hazaért velük, elfolytak a lyukakon. Az extra forgalom amit keres, már ott van az üzletében, csak meg kell engednie, hogy szoftverünk úgymond lehajoljon érte.

  1. Automatizálás nélkül egyre nehezebb akár csak lezárni is egy üzletet.

A vevők vásárlási szokásainak változása, a konkurensek számának és kommunikációjuk intenzitásának növekedése folytán a vevők megnyerésének pontja egyre jobban távolodik magának a konkrét értékesítésnek a pillanatától és helyétől. Hosszú távú ügyfélkapcsolatok, befektetés, bizalomépítés, az akár hosszú időeltéréssel megjelenő vásárlási szándék felismerése és azonnali kihasználása olyan tényezői a modern értékesítésnek, amelyek csakis célratörő, de önműködő rendszerekkel oldhatóak meg.

  1. Automatizálás nélkül lehetetlen megfelelni a vállalkozáson belül megjelenő ismétlődő feladatok tömegének.

Észrevette-e, hogy Önt és legértékesebb alkalmazottjait is túlterheli a hagyományos vállalkozói modell? Pont azok, akiknek az ideje a legtöbbe kerül, képesek a legkevésbé az igazán profittermelő munkákra összpontosítani, mert az ügymenet, az értékesítés és marketing visszatérő feladatai felemésztik az energiájukat és idejüket. Itt az ideje, hogy Önnek és legtehetségesebb munkatársainak csak azzal kelljen foglalkoznia, ami ELŐRE VISZI a vállalkozást és nem azzal, ami fenntartja.

Jelentkezzen a "Nagy ÖNMŰKÖDŐSÍTŐ"-re!

4 az 1-ben felkészítő csomag értékesítése és marketingje automatizálására

Önműködősítse értékesítését MOST a mi költségünkön! A négy összetevőből a második:

1) VIP meghívó az élő Önműködősítő Szemináriumra

Találkozás az önműködő értékesítés legjobb szakembereivel egy fél napos élő szemináriumon. Ez a rendezvény minden rést kitöltően értelmezi az önműködő értékesítés igazán profitábilis lehetőségeit, és temérdek - a való életből vett - példán keresztül egyrészt megfoghatóvá teszi az automatizálás koncepcióit, másrészt konkrét, hazavihető példák tucatjait adja Önnek. Tovább a jelentkezéshez...

2) Élő SZOFTVERBEMUTATÓ

Élje át élőben, élje át a saját bőrén, hogy mire képes egy Önműködő értékesítési és marketing gépezet. Regisztrációját követően élőben átélheti, hogy mit tesz Önnel - egy lehetséges ügyfelünkkel - egy olyan automata, amely akár az Ön ügyfeleit is kiszolgálhatná. Tovább a jelentkezéshez...

3) Videó tanfolyam

Magyarországon elsőként tanítjuk az Önműködő Értékesítés és Marketing szemléletét, módszereit, és megvalósítását egy online sorozatban, melynek első részeit ízelítőként már meg is kapta. Tovább a jelentkezéshez...

4) Automatizálási szoftver teljes funkcionalitással

A világ egyik legjobb automatizálási szoftvere funkcionalitásbeli és időbeli korlátozás nélkül INGYEN az Öné. Az egyetlen korlát az a mennyiségi korlát, amelyen belül könnyedén elkezdheti kialakítani saját önműködő értékesítési rendszerét, az első pillanat pedig, amikor fizetnie kell, amikor felépített új rendszere elkezd élesben üzemelni és pénzt termelni az Ön számára.

Kezdje el vállalkozói élete egyik legnagyobb, és reményeink szerint legjövedelmezőbb kalandját! Tovább a jelentkezéshez...


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!