Ez történt az E-mail Marketing Profi(t) Képző első részében...

Mivel szombati személyes e-mail-em kapcsán kapcsán elárasztottak a válaszok, pontosan tudom, hogy még mindig sokan tépelődnek, hogy vajon az ő vállalkozásuknak szüksége van-e az e-mail marketingre (ha nem kapta meg a szombati levelet, nem történt hiba, csak az olvasóink egy szűkebb körének küldtem).

Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy minden alkalom után elkészítjük az adott rész összefoglalóját, és közzétesszük itt a blogban. Íme az első rész: Az adatbázis marketing elméleti
alapjai I.

Jelentkezzen az E-mail Marketing Profi(t) Képző online tanfolyamra és szerezze meg a ma már nélkülözhetetlen adatbázis- és e-mail marketing legteljesebb hazai tudásanyagát!

Adja le jelentkezését most, és jusson hozzá az alábbi három korszakalkotó bónuszhoz is minden extra költség vagy kötelezettség nélkül:

  • "Négy napos készpénznyomda" - Leprogramozott értékesítési kampány a MailMasterben, előre megírt, személyre szabandó szövegekkel, teljes hírlevélrendszerrel és részletes, öt részes oktató videóval mely a technikai teendőktől kezdve a kampány működésének pszichológiai hátterét is bemutatja.
  • Teljes funkcionalitású MailMaster használati lehetőség 1 hónapra, korlátlan levélküldési kerettel - Nézze meg közelről és próbálja ki a professzionális e-mail marketing hazai zászlóshajóját, azt az eszközt, amelyet a legsikeresebb online marketingesek közül többen is használnak és nélkülözhetetlennek tartanak.
  • Az automatizált értékesítés három gyöngyszeme - Három kitűnően működő (és mások által nem ismert és nem használt) automatizált értékesítési formációnk részletes esettanulmánya az alapelvektől a megvalósításig.

...ha pedig nem lenne elég a három különleges bónusz, akkor íme kétféle garanciánk is:

garancia

"Nem marad le semmiről garancia": A hat hetes tanfolyam minden egyes előadásáról hang- és videó felvétel is készül, melyeket korlátlan számú alkalommal és korlátlan ideig bármikor ismét meg tud nézni!

garancia

"Elégedettségi garancia": Vegyen részt az online tanfolyamon, és amennyiben bármi miatt úgy érzi, hogy nem volt megelégedve az eredménnyel, pénzét visszafizetjük.


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!