A MarketingSzoftverek ismét Online Marketing Munkatársat keres!

Ismét új munkatársat keresünk, méghozzá talán a MarketingSzoftverek legérdekesebb és legizgalmasabb munkakörébe, az Online Marketing Varázsló (azaz Online Marketing és Koordinációs Munkatárs) munkakörbe.

Ha akár Ön, akár valamely ismerőse olyan cégnél szeretne dolgozni, amelyik válságban is növekszik, és amely egyre több ügyfelét látja el rendkívüli szolgáltatásokkal (MailMaster, Profi(t) Képző Program) akkor íme, itt a lehetőség.


 

marketing munkatárs

Tisztelt Cím!
Felkeltette érdeklődésemet az Önök által nyújtott fantasztikus lehetőség. Úgy érzem, hogy helyt tudnék állni (végzettség és rátermettség megfelelő) a felsorolt elvárásoknak. Mivel munkahelyet szeretnék váltani, ezért nem utolsó szempont számomra a bérezés, főleg, mert nem budapesti lakos vagyok. A bejárás nem okoz gondot, mert csupán jelenleg 30-40 km-ről lenne szó, és Budapestre költözésem folyamatban van.
Mielőbbi válaszukat várom
Tisztelettel
Juhászné

Csütörtök, 2009. Október 29. 8:49
  

Tisztelt Hölgyem,

Nagyon köszönjük az érdeklődést! A jelentkezést ezen az oldalon tudja elküldeni. A jelentkezést követően küldünk egy adatlapot, amelyen meg tudja majd jelölni, hogy mekkora a fizetési igénye. Természetesen ezt is figyelembe fogjuk venni a pályázatok elbírálásánál.

Bízom benne, hogy válaszom segített!

Üdvözlettel,
Csepregi Balázs

Kedd, 2009. November 03. 8:59

marketing munkatárs

Kedves Balázs!

Több, mint egy hete elküldtem a jelentkezésemet, de még nem kaptam semmilyen visszajelzést. Remélem nem kavarodott el a levelem.

Várom válaszukat!

üdvözlettel,
Kovács Zoltán

Kedd, 2009. November 17. 16:07

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!