Válságmarketing I. rész: Néhány visszajelzés és a egy AHA élmény a frusztráció azonnali megszüntetéséről...

A visszajelzések alapján - meg persze érzésre is - azt hiszem, nagyon jól sikerült a tegnapi Válságmarketing Webkonferencia!

Mivel első sorban Sanyi vitte a prímet, nyugodtan mondhatok én is véleményt: Hiába hallottam már Sanyitól mindezeket már többször, több helyzetben, tegnap is voltak őrületes AHA élményeim. Az egyik például az volt, hogy hogyan lehet egy szempillantás alatt megszüntetni minden frusztrációt pusztán azzal, hogy mélyen megértem, hogy mi is a frusztráció valójában!

Bővebben Viszont hadd ne beszéljek a konferenciáról, álljon itt néhány a rengeteg visszajelzés közül, amiket kaptunk! (...és igen, volt pár javító szándékú javaslat is, azokat is hallottuk :-)

"Nincs ma Magyarországon egy olyan előadó vagy előadó páros, aki annyira kifejezően, érthetően el tudná mondani igen értékes segítő szavait, mint a Balázs és Sándor. Egyértelműen a legjobbak! Főleg, hogy sokszor olyan gondolatokat osztanak meg, amelyek örök érvényüek és nem csak a marketing területén hasznosíthatóak"

"Zárd magadra az ajtót,tegyél félre minden tennivalót,kapcsold ki a mobilod,és szánj rá 2 órát,hogy végighallgatod ezt a szenzációs előadást!"

"Lendületes és profi tudással bíró hanganyag. Tetszik a folyamatos törődés és a lelkesítő hangnem (egy igen nehéz feladatot teljesítetek vele: a bajban, a legkevésbé sem hajlandóak lelkesedni, az emberek).  Szívesen ajánlanám másoknak is :)"

"Olyan megközelítésben hallasz beszélgetést/előadást a napjainkat befolyásoló helyzetről, ami egyúttal megoldási javaslatok tömkelegét is nyújtja - ha nyitott szívvel és füllel hallgatod."

"Ezt a felvételt meg kell hallgatnod, mert a mostani gazdasági helyzet nem az amit eddig gondoltál."

"Közvetlen,személyhez szóló tanácsok a válság megoldására,  kezelésére,a legkiválóbb marketing szakemberektől."

"Ha a válság az Ön cégét is megtépázta, ezt hallgassa meg! Kulcsot kap a kiútra vezető ajtóhoz."

Ezúton ismételten köszönjük a részvételt, és persze a sok pozitív és hasznos visszajelzést is! Találkozunk kedden, a második részen!

Jelentkezzen a "sorozat" második részére, és jusson hozzá az első rész hangfelvételéhez is!

2. Rész: 2009, július 14. kedd, 18:00
A 10 válság idején leggyakrabban elkövetett online marketing hiba, és a rájuk adott megoldások


 

Gazdasági válság hatása az offline kereskedelemben

Komoly értéket képvisel az amit kaptunk a Sándortól,ill a Balázstól.az első részben Ez az érték nem más mint a helyes hozzáállásunk kialakításának, és megtanulásának,a lehetősége ésannak útmutatatása. Nagyon kevesen vannak tisztában azzal,hogy a hozzáállásunkat saját magunk alakítjuk,egy un.automata módon működő szokásmintákon keresztül.A szokásainkat születésűnktől kezdve folyamatosan alakítottuk
ki.A jó hír az ,tudunk ezen változtatni,mégpedig úgy, hogy megtanulunk tudatos gondolkodóvá válnunk.Ez a feladatunk.,és ebben nagy segítségünkre lehet a hitünk,ill a hitrendszerünk,és az általuk kialakított negatív,vagy pozitív szokásminták közötti különbségek hatásainak, ered-
ményeinek a felismerése.A cél,a pozitív irányba elbillenteni a mérleg nyelvét.És ez nemegyszerű feladat a mindennapok zürzavarában,hisz 7 negatív gondolatra csupán 1 pozitív gondolat jut.Meg kell tanulnunk figyelni magunkat, gondolatainkat,és érzelmeinket.,hogy kitudjuk alakítani a mindennapi helyes hozzáállásunkat.Nagyon várom a következő konferencia napot,és biztos vagyok benne sok hasznos,napi gyakorlattá tehető tudást fogunk kapni ettől a két vérbeli profitól.

Péntek, 2009. Július 10. 21:44

értetlenségem...hmmm???

Hogyan jelentkezhetek egy múltbéli eseményre, amely még csak ezután következik be?!!!
Ez a feladvány ismét új magaslatokba helyezi a Fiúkkal való együttműködést.
A megfejtésért remélem ingyenes bónusz jár!
ÉL

id. :
Jelentkezzen a "sorozat" második részére, és jusson hozzá az első rész hangfelvételéhez is!

2. Rész: 2009, július 14. kedd, 18:00
A 10 válság idején leggyakrabban elkövetett online marketing hiba, és a rájuk adott megoldások

Díjmentes Jelentkezés a Webkonferenciára

Kedd, 2009. Október 13. 8:33
  

Csak kattints rá!... ;)
(ennyit mindenki tévedhet)

Kedd, 2009. December 29. 23:20

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!