A célcsoport lézer pontosságú megcélzása II - Elrejtett és kiaknázatlan "kincsek" éppen most épülő adatbázisában

Wolf Gábor heti hétindítójában publikált Wimbeldoni metrós sztorija kapcsán kezdtünk el nemrég egy megvalósítási útmutatót. Soron következő videónkban az azonnali ügyfélminősítésre mutatunk egy 10 perc alatt rendszerbe állítható megoldást.

Egy azonnal alkalmazható megoldás feliratkozóiban rejlő profit kiaknázására

Kérem kattintson a videóra, és lássa saját szemével, hogyan állíthat fel egy azonnali megkérdező rendszert, amellyel folyamatosan átvilágíthatja új érdeklődőit. Ez a marketing módszer azon túl, hogy lehetőséget ad Önnek a célzottabb kommunikációra, a legjobb ügyfelek azonnali felismerését is lehetővé teszi.

FONTOS! - Ne engedje, hogy alkalmatlan technikai eszközök, vagy a megfelelő eszközök teljes hiánya lefékezze vállalkozását! Az alábbi videó alatt akár azonnal regisztrálhat világszínvonalú "minden az egyben" marketing- és értékesítés automatizálási rendszerünk használatára.

Ne feledje: Az ötlet csak akkor ér valamit, hogy ha meg is valósítják!

FONTOS -Ha tetszik a videó, iratkozzon fel a "Nagy Önműködősítőre", és a teljes sorozat mellett jusson hozzá 4 az 1-ben felkészítő programunk további három eleméhez is:

Ez a videó volt az első azon három videó közül, amelyekben bemutatjuk, hogyan tudja pillanatok alatt átvilágítani feliratkozóit. Hamarosan jelentkezünk a következő két résszel!


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!