A célcsoport lézer pontosságú megcélzása IV - Hogyan "világítsa át" passzív olvasóit?

Mindannyiunk adatbázisában hemzsegnek az olyan feliratkozók, akik a "hagyományos" módon nem, vagy csak nagyon nehezen adnak magukról információt, miközben ez sokszor nem titkolózást jelent, hanem csak egyszerűen nincs kapacitásuk energiát szánni egy űrlap kitöltésére. Az alábbi videóban bemutatott módszer nem csak az ilyen, hanem összes olvasója számára egy rendkívül kényelmes megoldást nyújt az egyszerű, ám annál lényegesebb, érdeklődéssel összefüggő kérdések megkérdezésére és megválaszolására.

Miközben pedig ezeknek a marketing stratégiáknak a kiaknázása kiemelkedő előnyt jelent a legtöbb vállalkozás számára - és így minden bizonnyal az Ön számára is - ezek tényleges megvalósítása gyakran teljesen indokolatlanul elmarad. Valójában ez nem is csoda, hisz az átlagos hírlevél küldő vagy marketingautomatizálásra használt eszközzel egy ilyen ügyfélminősítő rendszer megvalósítása általában teljességgel lehetetlen, vagy legalábbis annyira körülményes, hogy bele se vágunk.

FONTOS! - Kérem, ne feledje, hogy a videóban használt szoftver teljes funkcionalitású, időkorlát nélkül használható változata INGYENESEN hozzáférhető ezen az oldalon.

Az igazi dráma nem az, ha nem tudja, hogy mit kell tennie, hanem az, ha egy jelentős profitot hozó marketing stratégiát csak azért nem valósít meg, mert úgy érzi, hogy technikailag nincs rá lehetősége, vagy a megvalósítás annyira bonyolult és időigényes, hogy örökre elhalasztja.

"Utolsó kísérlet" az ügyfélminősítésre

Az alábbi videóban néhány perc alatt létrehozunk egy olyan minősítő eljárást, amit Ön is használhatna, és ahol az olvasó egyetlen kattintásával besorolja magát a célpiac megfelelő szegmensébe. Ön pedig ezek után már igazán könnyen tudja azt kínálni neki, amire a leginkább szüksége van, és amit a leginkább meg szeretne venni!

Kérem, indítsa el a felvételt:

FONTOS -Ha tetszik a videó, iratkozzon fel a "Nagy Önműködősítőre", és a teljes sorozat mellett jusson hozzá 4 az 1-ben felkészítő programunk további három eleméhez is:


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!