Szabadulás a robotfeliratkozásoktól

Alig van bosszantóbb dolog annál, mint amikor 300 új feliratkozóból 280 reklámrobot feliratkozás. Ennél talán csak az rosszabb, ha ugyanez a megrendeléseivel történik. Hamis statisztikák, csak rengeteg plusz munka árán tisztán tartható adatbázisok, rendkívül bosszantó.

A captcha bár kiszűri a robotokat, de velük együtt jó néhány valódi ügyfelet is.

Nekünk ennél egy jobb megoldás kellett:

Honeypot captcha - Az észrevétlen "robotgyilkos"

A hagyományos captcha helyett egy észrevétlen robotgyilkost is alkalmazhat, amely rendkívüli hatékonysággal szűri ki a robotfeliratkozásokat, de semmilyen kényelmetlenséget nem okoz a valódi feliratkozók számára. Tökéletes védelem anélkül, hogy értékes feliratkozókat veszítene.

Kérem, Kérem, nézze meg rövid videónkat erről a profi megoldásról, és arról, hogyan tudja Ön is mindössze pár kattintással alkalmazni! FONTOS! - A videóban látható szoftver funkcionalitás és időkorlát nélküli változata INGYENESEN regisztrálható itt!

További információt arról, hogyan tudja kiszűrni a robotfeliratkozásokat itt talál: Robot feliratkozások kiszűrése

Amennyiben szeretne többet tudni az "Önműködő Értékesítés és Marketing" lehetőségeiről, ha úgy látja, hogy eljött az ideje, hogy Ön is megvalósítsa az "Önműködő Vállalkozás" álmát, kérem ne habozzon, hanem jelentkezzen "A Nagy Önműködősítő"-re: 4 az 1-ben felkészítő csomag értékesítése és marketingje automatizálására


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!