Vásárlásélénkítés és ügyfélélmény növelés kuponok, oklevelek vagy tetszőleges személyre szabott PDF dokumentumok segítségével

Sokszor csak azért vetünk el jó ötleteket és kifinomult megoldásokat, mert a technikai megvalósításuk egyszerűen túl bonyolult, vagy a rendelkezésünkre álló eszközökkel szimplán lehetetlen. A személyre szóló, egyedileg összeállított kuponok, oklevelek, VIP belépők, üdvözlőkártyák, személyre szóló katalógusok, stb. azon túl, hogy elegáns, az ügyfélélményt jelentősen növelő elemek, de sokszor a kifinomult marketing stratégiáknak is nélkülözhetetlen részei.

Sajnos nincs olyan csodamegoldás, amely a megfelelő technikai eszközök alkalmazását helyettesíteni tudná. Ugyanakkor egy megfelelő technikai eszköz alkalmazása nem csak elkerülhetetlen, de óriási áldás is. Képzelje csak el, hogy értékesítési és marketing kommunikációjának MINDEN kihívását egyetlen könnyen használható eszközzel oldhatná meg, mégpedig úgy, hogy MINDEN FELADATOT CSAK EGYSZER kellene elvégeznie.

Azért ez figyelemre méltó lenne. Nem?

Időzített és személyre szabott PDF dokumentumok e-mailben, mégpedig 100%-ban automatikusan!

Annak érdekében, hogy ez az álom valóság lehessen akár az Ön számára is, csapatunk szüntelenül új megoldások után kutat, illetve új fejlesztéseken dolgozik, hogy az Önműködő vállalkozás álma mindennapi valósággá válhasson.

Az alábbi videónk is egy ilyen fejlesztésről szól.

A MailMaster-el eddig is lehetett kinyomtatásra váró személyre szabott és időzített dokumentumokat generálni, azonban mostani fejlesztésünkkel ez már nem csak a nyomtatva, de e-mail-be linkelt PDF dokumentum formájában is lehetséges.

Kérem, nézze meg alábbi videónkat, és lépjen marketingjével a következő szintre!

Ha szeretne még többet megtudni a megvalósításról, akkor kattintson a megfelelő linkre:
DM levél elmentése feliratkozóhoz
Kupon kezelés megrendelés felvételekor.

FONTOS! - A videóban látható szoftver funkcionalitás és időkorlát nélküli változata INGYENESEN regisztrálható itt!

Ne feledje: Az Önműködő Értékesítés és Marketing teljes koncepcióját, konkrét marketing és értékesítési ötletekkel, teljes rendszertervekkel - amiket csak le kell másolnia -, sőt a megvalósításhoz szükséges eszközöket is, szóval mindent, ami csak szükséges lehet, beletettünk a "Nagy ÖNMŰKÖDŐSÍTŐ"-be - INGYENES 4 az 1-ben felkészítő csomagunkba.

Ha még nem iratkozott fel, kérem, ne habozzon egy pillanatig sem: Önműködő Értékesítés, egyszer s mindenkorra!


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!