Miért nem működik a Partnermarketing?

Sokan tudjuk, hogy a Partnermarketing (affiliate Marketing) az online forgalom-szerzés egyik legkomolyabb eszköze. Ahogy azonban az online marketing sok más területére is igaz, megfelelő technikai eszköz nélkül az affiliate marketing is csak egy újabb megterhelő, bonyolult, és hamar elhanyagolt területté válik az adott cég életében.

Természetesen a teljes sikerhez önmagában egyetlen affiliate szoftver sem elég - kell legyen kiváló partner-ajánlata, kiváló terméke és/vagy szolgáltatása, kell adminisztratív munkatárs, aki a partnereket kezeli, oktatási rendszer a partnerek számára, stb. -, mégis a jól kiválasztott szoftver hihetetlen mértékben meg tudja könnyíteni affiliate marketingjének eredményességét.

A MarketingSzofteverek AdSmart szoftvere már közel 10 éve ezzel a céllal készült, mégis, a szoftver teljesen újraépített, sokszorosan leegyszerűsített, és a MailMaster egyik moduljaként (MailMaster Affiliate modul) piacra dobott verziója már a nyilvános béta teszt időszakban hasonló mennyiségű sikert hozott használóinak, mint a korábbi szoftver teljes karrierje alatt.

Az új modul a MailMaster eCommerce modul kiegészítője, bárki könnyedén üzembe tudja helyezni, és hihetetlen profizmust tesz lehetővé minimális adminisztrációs igény mellett.

A modul április elejével vált elérhetővé, és minden bizonnyal rendkívül sok KKV céget fog rendkívüli bevétel növekedéshez hozzásegíteni.

További infó:


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!