Egy egyszerű hírlevél lehet, hogy rangon aluli az üzletéhez… (3 újabb videó)

Soron következő három videónk a vevőelégedettség növelésének, a VIP ügyfelek felismerésének, és a top érdeklődőkbe való extra befektetés lehetőségeit tárgyalja. Mindhárom koncepció lehetőséget ad Önnek arra, hogy nagyságrendekkel emelkedjen ki az átlagos hirlevélküldők tömegéből.

Hatékonyabb rövid távú ügyfél gondozás SMS-ek segítségével (Nagy Önműködősítő 13. rész)

Az ügyfélelégedettség és elégedetlenség egyaránt ragályos. Mindkettő lavinát indíthat el - vagy a vállalkozása mellett, vagy ellene. Az ebben a videóban tárgyalt rendkívül egyszerű módszer azon túl, hogy jelentősen növeli az ügyfelek elégedettségét, akár elejét is veheti kisebb "tragédiáknak", amelyeket bosszankodó, összezavarodott ügyfelek okozhatnak.
Tovább a videóhoz

A DM levél, mint hatástöbbszöröző, avagy hogyan derítheti ki, hogy kik a legjobb jelöltjei, akik busásan megérnek minden befektetést? (Nagy Önműködősítő 14. rész)

Ez a videó egy rendkívül hatékony módszert mutat be arra, miként üthet egy megfelelően alkalmazott DM stratégiával három legyet egy csapásra. Videónkból megtudhatja:
a) Hogyan szerezhet sok információval regisztráló minőségi feliratkozókat?
b) Hogyan derítheti ki, hogy kik azok a jelöltek, akik minden befektetést megérnek?
c) Hogyan mehet biztosra, hogy a legjobb jelöltjei minden szükséges információt megkapjanak, ami ahhoz kell, hogy vevővé is válhassanak.
Tovább a videóhoz

Prémium termékek online értékesítése, avagy egyszerű hírlevél feliratkozás helyett VIP ügyfelek keresése és szűrése (Nagy Önműködősítő 15. rész)

Egy egyszerű hírlevél lehet, hogy rangon aluli az üzletéhez. Terméktől és szolgáltatástól függően vannak esetek, amikor csak az adatbázis építés egy magasabb szintű módja vezet eredményre. Ebben a forgatókönyvben nem csak egy nagy értékű belépő ajándék és részletesebb regisztráció, de megkülönböztetett bánásmód, és a komoly érdeklődők tudatos kiszűrése és előminősítése is szerepel.
Tovább a videóhoz

Teljes értékesítés automatizálási megoldáscsomag a mi költségünkön...

Ha tetszenek fenti online oktató videóink, iratkozzon fel a "Nagy Önműködősítőre", és szerezze meg "négy az egyben" felkészítőprogramunk további három összetevőjét:

  • Az ingyenes automatizálási szoftvert időbeli korlátozás nélkül
  • A "saját bőrén" élő demót, hogy megismerje, hogy mi minden lenne lehetséges az Ön cégénél is. Le fog esni az álla!
  • VIP belépőjét az Önműködősítő Szemináriumra


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!