Ön kitől kér tanácsot, ha elakad online marketingjével?

Került már olyan helyzetbe online marketingje során, hogy ha a problémájával megkérdezhetett volna egy tapasztalt online marketingest akkor valószínűleg egy két perces válasz azonnal megoldotta volna a gondját, és máris roboghatott volna tovább? Mivel viszont nem volt kit megkérdeznie, akár hetekig vagy hónapokig is egy helyben toporgott.

Erre a helyzetre kerestük a megoldást Schlingloff Sándor barátommal, amikor eldöntöttük, hogy a Profitmaximalizáló Programban két hetente villámkonzultációs napokat fogunk tartani. Ugyanez volt a célja az első ilyen napnak is, amit múlt hétfőn tartottunk, és az alábbi hangfelvételből azt is megtudhatja, hogy hogyan vélekednek azok, akik részt vettek a villámkonzultáción.

A kérdés: "A csoportos konzultáció és a villámkonzultáció alapján mik az elvárásai a Profitmaximalizáló Programmal szemben?"

A válaszok: az alábbi hangfelvételen...

Ha pedig a teljes villámkonzultációs felvételeket is meg szeretné hallgatni, ha szeretne Ön is tanulni a másoknak adott tanácsokból, mini-tanításokból, akkor regisztrálon a Profitmaximalizáló Program DEMO időszakára, és máris elkezdheti hallgatni az anyagokat.

 


 

A konzultációkkal csak az

A konzultációkkal csak az a baj, hogy körülményes eljutni oda, és ritkán vannak. Ha bármi problémám akad online marketing témakörben, vagy bármilyen ehhez kapcsolódó munka kihelyezésére van szükségem, a http://warriorforum.com-on mindig percek alatt válaszolnak rendkívül tapasztalt szaktekintélyek.

Péntek, 2008. Szeptember 26. 16:03
  

Szia Dávid!

Csak hogy ne legyen félreértés: a konzultációk online és telefonon vannak, heti rendszerességgel. Kérdés pedig bármikor jöhet e-mail-ben.

Egyébként a Warrior Forum is szuper, csak mivel angolul van, kb. a magyar vállalkozók felének (?) nem segít :-(

Üdv: B.

Szombat, 2008. Szeptember 27. 10:42

Értem, így azért már

Értem, így azért már más a helyzet :)
Igen, az angol nyelv valóban nagy hátrány, de tapasztalataim szerint elég ha az ember valahogy megérteti magát. Viszonylag sok angol nyelvű fórumon jártam már, és sok helyen elég hamar el kezdik cikizni az embert, mert a középfokú angol tudás nem felel meg a "british english"-t beszélő emberkéknek. Ezért is javasoltam a warrior forumot, mert ott sok a nem angol anyanyelvű, és ezért elég megértőek a tagok. Kár, hogy magyar nyelven nem nagyon találni hasonlót. Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon mindenki csak reklámok olvasásából akar neten pénzt keresni :S

Szombat, 2008. Szeptember 27. 12:09

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!