Keresőoptimalizálási tanácsok személyre szabottan, mégis ingyen!

Mivel a keresőoptimalizálással a megfelelő technikákkal elképesztően jó eredményeket lehet elérni mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, úgy döntöttünk, hogy mostantól ingyenesen adunk személyre szabott keresőoptimlizálási tanácsot bárkinek, csupán pár kritériumnak kell megfelelnie:

  • Iratkozzon fel hírlevelünkre, és töltse le keresőoptimlaizálás tanulmányunkat
  • Olvassa el a tanulmányt
  • Tegyen fel konkrét kérdéseket saját honlapjával kapcsolatban
  • Járuljon hozzá, hogy blogunkban közzétegyük kérdését és válaszunkat
  • Írja meg nekünk, hogy hogyan javultak honlapja helyezései a különböző kulcsszavakra a keresőkben

Várjuk kérdéseit bármely más online marketing témával kapcsolatban is!


 

Először is szeretnék gratulálni Nektek!

Sziasztok! Először is szeretnék gratulálni Nektek! Örömömre szolgál, hogy vannak olyan szakemberek, akik nem túlmisztifikálva beszélnek az weboldalakról, a technikákról..

Hány kitérő, vagy semmitmondó "tanácsot" kaptam már a "nagy guruktól" el sem tudom mondani, görcsösen ragaszkodnak a tudásukhoz(?), amit aztán ködös homály fed, és több 100 e Ft-ért képesek csak "valamit csinálni". Rövid a történet, de nem mondom el senkinek, így elmondom hát mindenkinek: magát iszonyú jó szakembernek tartó (oktat, szaktanácsadó, keresőoptimalizálásban profi) embert felhívtam, hogy meg tudna e tanítani nekem pár jó technikát a jobb helyezések érdekében a keresőkben, természetes kifizetem fáradtságát. No, a válasz, hát..izé..azálta, hogy engem Ő megtanít, konkurenciát képez saját magának, így meg is kéri az árát, kapaszkodjatok meg! 2 óráért, ami 2-szer 45 perc, 300 000 Ft-ot akart kérni. Kikerekedett szemem, visszakérdeztem, hogy jól hallottam e, erre ő: ja, plusz Áfa.. Ahh, mondom süsd meg a tudományod..

Csak azt akartam mondani ezzel, hogy végre itt van egy oldal, végre itt van egy erős, képzett csapat mögötte és teljesen INGYEN, de segítenek..

Tóth Judit
www.ercsiportal.hu

Kedd, 2005. November 08. 20:20

Mi sem vagyunk angyalok!

Köszönjük a méltató szavakat!

Csak az egészségünk megóvása érdekében szeretném megjegyezni, hogy azért mi sem csinálunk MINDENT ingyen...

Azon túl, hogy természetesen valóban szeretnénk sok segítséget nyújtani az online marketing menedzsereknek, szeretnénk eladni másik vállalkozásunk, a MarketingSzoftverek szolgáltatásait is.

Azt is sokan kérdezték már, hogy hogyan lehet az, hogy ezen az oldalon a konkurenciánkat is oktatjuk, de erre az a válaszom, hogy (1) elég nagy a piac, a jó megrendelő úgyis a minőségi szolgáltatásokat veszi igénybe, (2) a konkurenciát is szeretnénk kiszolgálni online marketing szoftvereinkkel...

Kedd, 2005. November 08. 20:30
  

Sziasztok! Gratula az oldalhoz!
Volna egy kérdésem:
Milyen módon tudhatom meg, hogy egy adott kulcsszónál az én oldalam hanyadik a kereső találati listáján?

Üdv:
Péter

Hétfő, 2005. November 14. 23:19

Ha angol nyelvű a site,

Ha angol nyelvű a site, akkor sokat segíthetnek különböző ingyenes szolgáltatások, mint pl. Google Rankings (http://www.googlerankings.com), vagy a keresőoptimalizálást segítő fizetős szoftverek, mint a WebPosition (http://www.webposition.com.)

Ha magyar nyelvű a site, akkor marad a találati lista végiglapozgatása :-( Mi saját fejlesztésű szoftvert használunk, ami végignézi a találati listákat (ez kicsit gyorsabb). Hamarosan egy ingyenes verziót közzéteszünk regisztrált olvasóink számára.

Szombat, 2005. November 19. 21:23

Az ingyenes helyezésvizsgálót

Az ingyenes helyezésvizsgálónkat próbáltad már? (Csak hírlevél olvasóink tudják használni. Feliratkozás a hírlevélre itt.)

Szerda, 2006. Február 22. 15:41

Sziasztok !

Sziasztok ! Az érdekelne, hogy szerintetek mennyire befolyásolja (vagy befolyásolja-e) egy weboldal helyezését az hogy a szövegtartalmában az ékezetes betüket kikódolom-e vagy sem? Kezdő vagyok a weblapszerkesztésben és tulajdonképpen azt sem tudom hogy van-e értelme ennek a kódolásnak, mert ha egy böngésző adot fonttal nem tud megjeleníteni egy ékezetes karaktert akkor hiába kódolom, akkor sem fogja tudni megjeleníteni, nem ? Előre is köszönöm a választ.
Péntek, 2006. Január 13. 13:51

Szia! Szerintem csak azokat

Szia!

Szerintem csak azokat a karaktereket érdemes kódolni, melyek nem jeleníthetők meg az oldalban definiált kódolás szerint.

A keresők már vannak annyira fejlettek, hogy ismerik ezeket a kódolásokat, így például a magyar ékezetek a

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">

kódolás mellett nyugodtan használhatók, a kereső is értelmezni fogja.

Egyéb karakterek esetén érdemes használni a "kikódolást". A franciáknak például vannak ilyen karaktereik :)

Üdv,
Kungl István

Hétfő, 2006. Február 27. 10:46

Kedves Marketingszoftverek

Kedves Marketingszoftverek! Tényleg értékes a szolgáltatásotok, amit nyújtotok a nagyérdeműnek. -------------------------------------------------------------------------------- Egyetértek Judittal! Az a keresőmarketing cég, aki fél alapszintű tanácsokat adni, vagy ilyen drágán osztja, az ennyire értékeli csak a saját tudását. Valószínűleg attól fél, hogy ha mindenki tudja azt a keveset, amit ő - akkor ki fogja igénybe venni a szolgáltatásait? A keresőoptimalizálásra vonatkozó alap tudás 90%-a (köszönet ennek az oldanak is) már magyarul is megtalálható a neten, amit következetesen, okosan használva alap szinten elég a sikerhez a Magyarországi kereső piacra dolgozva. Az igazi szakértő cég segíti az első lépéseket, hiszen minden ügyfelet úgysem vállalhat el, - hagyja, hogy elérjék azt a szintet amikor már szükségük lesz az ő szofisztikáltabb tudására, hiszen a komolyabb online visibility (láthatóság, megtalálhatóság) stratégia megvalósításához, az alapismereteken kívül viszont már rengeteg egyéb dologra van szükség. A jó Internet marketing cég tehát nem attól sikeres, hogy tisztában van vele, hogy hogyan kell egy honlapot optimalizálni, hanem, hogy sok tapasztalata van, hogy naprakész a keresőket illetően, hogy meg vannak azok az eszközei, amik az átlag honlap tulajdonosnak nincsenek.(lásd. marketingszoftverek ) és ezek által hatékonyabban, költséghatékonyabban, gyorsabban dolgozik. Mi is értünk valamennyire a keresőoptimalizáláshoz, de nagyobb keresőmarketinges ügyekkel inkább az igazi szakértőkhöz fordulunk.
Szerda, 2006. Február 22. 12:08

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!