adatbázis marketing

Adatbázis marketing alapok első lecke + A legyegyszerűbb mini-rendszer 3 ellenőrző listája

Ahogy pár napja ígértem, ezzel a bejegyzéssel elkezdek egy sorozatot az adatbázis marketing alapjairól, annak is első sorban a technikai megvalósításáról.

Az alábbiakban néhány nagyon fontos félreértést is tisztázunk, utána pedig azonnal belevágunk az első és legegyszerűbb adatbázis marketing mini-rendszer technikai részleteinek tárgyalásába, sőt, három nagyon fontos ellenőrző listát is a kezébe adunk...


 

Expó tapasztalatok: Kezdjük ismét az adatbázis marketing alapjainál...

A múlt hét előtti Marketing Expón bemutatott "Internet-marketing IQ Teszt és Állapotfelmérés" tesztünk több nagyon megdöbbentő összefüggésre világított rá a részt vevő KKV cégvezetők és marketingesek felkészültségével kapcsolatban.

Természetesen a teszt eredményei nem reprezentatívak a teljes hazai vállalkozói rétegre vetítve. Ráadásul a válaszadást egyes esetekben lehet, hogy a válaszok nyomán megszerezhető kiértékelésnél jobban motiválták a kisorsolásra került összeszerelt építőjátékok és a 150.000 Ft értékű bón a MailMaster Kulcsrakész Vevőszerző Rendszerekre.

Azonban még így is figyelemre méltó (bizonyos pontokon megdöbbentő) a kitöltött tesztek és állapotfelmérések eredménye. Ebben a blogbejegyzésben a három legfontosabb gondolatot szeretném megosztani Önnel.


 

Tartalom átvétel