Három sarokpont az értékesítésben (3 videó)

Naivitás lenne azt gondolni, hogy az Internet korának információval túlterhelt, soha nem látott konkurenciaharctól véres piacain ideális eredményeket érhetünk el anélkül, hogy megpróbálnánk lépést tartani. Vajon mekkora esélyem lenne sörétes puskával egy tank ellen? Az alábbi három videó olyan eszközöket és stratégiákat ad a kezébe, amelyek valóban harcképessé teszik.

6 érintés egyetlen nap alatt, avagy a Több Csatornás Kommunikáció, mint a megtöbbszörözött HATÁS eszköze (Nagy Önműködősítő 10. rész)

Sokszor azzal áltatjuk magunkat, hogy a kisebb ismétlésszámmal közölt üzeneteink legfeljebb "csak kisebb hatást" gyakorolnak. Az igazság azonban az, hogy ilyen módon a továbbított üzenetek az ingerküszöb alatt maradnak, és a hatásuk nem egyszerűen kisebb, hanem nagyságrendekkel kisebb, sőt gyakran sokkal inkább NULLA.
Tovább a videóhoz

Az online értékesítés legjelentősebb eleme, avagy az ideális ajánlat ereje (Nagy Önműködősítő 11. rész)

A világ legnagyobb marketing szakértői mind egyetértenek abban, hogy egy értékesítési folyamatnak az eladási számokat legdrasztikusabban befolyásoló eleme nem az értékesítési szöveg, nem is a főcím, alcím, és első bekezdés hármasa, hanem maga az AJÁNLAT. Jó kérdés, hogy mit is rejt magában ez az elsőre kissé misztikusnak tűnő fogalom.
Tovább a videóhoz

Miként teheti a Marketing Robot Pilóta és a CRM Automatizálás koncepcióinak alkalmazása igazán hatékonnyá értékesítését? (Nagy Önműködősítő 12. rész)

Az Ön által használt automatizáló rendszer alkalmas kell legyen arra, hogy teljesen automatikus - a gép által elvégzett - folyamatokat összekapcsoljon emberi erőforrást igénylő részfolyamatokkal, majd újra visszavezesse azokat a teljesen automatizált gépi rendszerbe. Egy ilyen összehangolt folyamat gyenge pontjai többnyire az adatmozgatás és a döntés. Amennyiben nem egyetlen egységes integrált rendszerrel oldjuk meg a feladatot, a gyakorlat szintjén az egész egy rémálommá válhat.
Tovább a videóhoz

Teljes értékesítés automatizálási megoldáscsomag a mi költségünkön...

Ha tetszenek fenti online oktató videóink, iratkozzon fel a "Nagy Önműködősítőre", és szerezze meg "négy az egyben" felkészítőprogramunk további három összetevőjét:

  • Az ingyenes automatizálási szoftvert időbeli korlátozás nélkül
  • A "saját bőrén" élő demót, hogy megismerje, hogy mi minden lenne lehetséges az Ön cégénél is. Le fog esni az álla!
  • VIP belépőjét az Önműködősítő Szemináriumra


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!