Weboldal tervezés

Egy weboldal megtervezéséhez többféle képpen is hozzá lehet kezdeni. A legtöbben összeválogatják kedvenc oldalaikat, és mindegyikről lemásolják azt, ami tetszik rajta. Sajnos ez az a módszer, ami majdnem biztosan kudarcot eredményez!

Az alábbi cikkekben bemutatjuk azokat a legfontosabb szempontokat, tervezési módszereket, amelyek segítségével olyan honlapot alkothat, amelynek minden esélye megvan arra, hogy a maximumot hozza.

Az Internet-marketing 10 eddig elhallgatott sikertényezője

Az Internet-marketingről szóló cikkek 98%-a egyszemélyes vállalkozásoknak szól, így gyakorlatilag használhatatlanok azon érett cégvezetők számára, akik okosan vezetik a cégeiket, és nem akarnak mindent maguk elvégezni. Az alábbiakban bemutatom Önnek azt a 10 kulcsfontosságú tényezőt és teendőt, amelyek mindenképpen Önre várnak ha sikeres online jelenlétre pályázik, de amelyeket még biztosan nem tanított Önnek senki.


26 hozzászólás | tovább

 

10 alapelv honlapja újratervezéséhez

Egy honlapot ajánlott 2-3 évente felújítani és újra bevezetni a piacra. Miért? Mert ennyi idő elteltével mind technológiailag mind üzletileg megérik a változásra. De mit is kell vele tenni pontosan? Az alábbi cikk részletesen ismerteti a feladatokat.


16 hozzászólás | tovább

 

Hol helyezze el hirdetését?

Megfigyelte már amikor egy ismerős városban sétál az utcán, hogy az egyik dolog felkelti a figyelmét, a másik pedig nem? Észrevette már, hogy amikor utasként utazik egy kocsiban sokkal több dolgot vesz észre, mint amikor Ön a sofőr? A titok a következő: minden információt látunk és hallunk – és egyéb érzékszerveinkkel is tapasztalunk – függetlenül attól, hogy felismerjük-e azt végül vagy sem.


hozzászólás | tovább

 

Internet: eladás a következő oldalon

Az internetes értékesítés elindulása hihetetlen erejű robbanást jelentett a kereskedelem történelmében. Mindössze körülbelül 10 éves múltra tekint vissza, ezzel szemben a hagyományos kereskedelmi ügyletek több 450.000 éves tradícióval rendelkeznek.


1 hozzászólás | tovább

 

Miért kell kerülnie a keretes (frame-es) oldalszerkezetet?

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mik azok az okok, amelyek miatt mindenképpen kerülnie kell a keretes oldalszerkezetet, ha jövedelmező weboldalt szeretne. Felvázoljuk azt is, hogy milyen vélt előnyök miatt szokás használni ezt a megoldást, illetve, hogy milyen más megoldással tudja kiváltani.


6 hozzászólás | tovább

 

Az értékesítési folyamat megtervezése - II.rész

Folytatjuk az értékesítési folyamat megtervezésének bemutatását...


hozzászólás | tovább

 

Az értékesítési folyamat megtervezése - I.rész

Ha akárcsak egyetlen forintot is szeretne keresni az interneten, akkor még ma kezdje el megtervezni weboldala értékesítési folyamatát!


hozzászólás | tovább

 

Ne rejtse el legjobb érveit!

Már weboldalának nyitólapján mondja el látogatójának, hogy miért érdemes Önnel üzletelni! Ha ezt az információt elrejti valamelyik aloldalán, akkor az látogatóinak 60 - 80 %-a előtt titok marad!


hozzászólás | tovább

 

Értékes INFORMÁCIÓT a nyitólapra!

Nem tudom Ön hogy van vele, de a legtöbb weboldal tulajdonosa szeret úgy tekinteni weboldalára, mint egy, a cégéről készült online brossúrára, amit a cég érdeklődői bizonyára alaposan áttanulmányoznak. A valóság azonban korántsem ez!


4 hozzászólás | tovább

 

Tartalom átvétel