Válságban fellendülés? Velünk ez történt, és az sem titok, hogy mitől...

Az elmúlt években jobbára ugyanazzal a megközelítéssel építettük cégünket, a MarketingSzoftvereket, azonban idén év elején történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta mind a szemléletünket, mind az időbeosztásunkat, és teljesen természetesen az eredményességünket is. 

Az első esemény a MarketingExpó volt, a második, hogy a MarketingExpón odasétált hozzánk Avidor András, a BNI magyarországi vezetője, majd következett a II. VHK Kapcsolatépítő Nap.

Hogy miért hoztak ezek jelentős eredményeket?

Mert megértettünk valamit az üzleti kapcsolatépítés jelentőségéről, mert megláttuk, hogy az üzleti kapcsolatépítés nem egy esemény, hanem egy szemlélet ÉS egy életforma, és mert nem az első alkalom után vártuk az eredményeket.

Hogy mi történt azóta?

Hetente (!!!!!!!) veszek részt kapcsolatépítő rendezvényeken, megismertem (tehát ténylegesen beszélgettem) több száz üzletemberrel, gyakorlatilag bárkihez el tudok jutni, akihez akarok, és bármit el tudok intézni, amit akarok.

Természetesen az ügyfeleink és partnereink köre ezáltal folyamatosan bővül, miközben az ügyfélszerzésre fordított összeg jelentősen csökkent.

Hogyan tudja Ön is megvalósítani ugyanezt?

A választ megtalálja ebben az interjúban, amit Surányi Feri készített velem a jövő szerdai VHK rendezvény kapcsán.


 

Kapcsolatépítés

Mivel jelenleg szorosabb és személyes találkozós kapcsolat kialakítását nem tervezem további emberekkel, ezért továbbra is a szoftvereimen keresztüli kapcsolatépítést tudom elképzelni. Persze egy DEMO TKR szoftver
csomag ( http://www.banjozsef.hu/valasztek.htm ) telepítése, majd ÉLESÍTÉSe ( licenc megrendelés, vásárlás ) után, azért elképzelhető ( nem szükséges, de egy komolyabb felhasználás esetén azért javasolt ) a személyes ( a Mobilos és e-mailes kapcsolat kiterjesztéseként ) kapcsolattartás is, főleg egy esetleges továbbfejlesztés esetén. Sajnos
a jelenlegi helyzetben ( gazdaság, ország, stb. ) erre igazán lehetőséget nem látok ( közben Nekem is és persze a kapcsolat jelöltnek is meg kell élnie valamiből, vagyis valószínűleg dolgoznia, de lagalább is eladnia kell ).
Sajnos engem a további személyes kapcsolatkialakításban a rossz tapasztalataim ( sok pénzembe, időmbe és energiámba kerültek az eddigi
személyes munka és üzleti kapcsolataim ) is befolyásolnak, de persze
valószínűleg nem véglegesen.

Péntek, 2010. Október 01. 16:08
  

Nagyon érdekes riport és remélem sokan megfogadják a tanácsaidat.
Hadd tegyem hozzá, hogy Olaszországban élek, és itt bizony az emberek vérében van a kapcsolatépítés. Az egész olasz gazdaság a kapcsolati tőkén alapul. Munkából hazafele menet az emberek betérnek a helyi bárokba egy "aperitif"-re és csoportokban beszélgetnek. Egészen biztos, hogy bárki bármit el tud intézni, utánakérdezni dolgoknak lakónegyeden belül!
Irigylem őket. Tanuljunk tőlük!

Szombat, 2010. Október 02. 3:02

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!