Sokszorozza meg a keresőkből érkező látogatók számát - kevesebb időráfordítással!

Az egyik leginkább költséghatékony online marketing eszköz a keresőmarketing. Ha viszont nem a megfelelő eszközökkel végzi ezt a tevékenységet, rengeteg idejét fogja felemészteni és a végén mégsem lesz annyira költséghatékony. Az alábbiakban bemutatjuk Önnek, hogyan tud kevesebb idő alatt több látogatót szerezni ráadásul teljesen ingyen!

 

Egy weboldal eredményes optimalizálásához elengedhetetlen a keresőkben elfoglalt helyezések részletes elemzése, hiszen így lehet rábukkanni azokra a lehetőségekre amelyek rengeteg látogatót hozhatnak oldalának. Jobb híján ezt a legtöbben manuálisan, a találati listák egyenként való átvizsgálásával végzik. Ha viszont Ön sem idő-milliomos, akkor előbb-utóbb könnyen lehet, hogy abbahagyja az elemzést.

Ha viszont abbahagyja a találati listák elemzését, akkor garantáltan nem fogja tudni, hogyan lehet növelni a keresőkből érkező látogatók számát!

Találati listák és látogatottsági adatok - hogyan hozza ki belőlük a legtöbb látogatót?

Ha Ön nem fordít elég figyelmet a keresőkben elfoglalt helyezéseire, nemhogy növekedni nem fog, de hamarosan zuhanni kezd majd látogatóinak száma. Higgye el versenytársai mindent megtesznek azért, hogy minél jobb helyet vívjanak ki maguknak a keresőkben Önt pedig kiüssék jelenlegi pozíciójából.

Fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy mely kulcsszavak hány látogatót hoznak az oldalra. Ezt pontosan megtudhatja a MarketingSzoftverek látogatottságmérésre szolgáló szoftveréből, a WebMonitorból. Ez a szám azonban Önmagában nem mond eleget. Önnek azt is tudnia kell, hogy ezek a kulcsszavak, hányadikként szerepelnek a keresőkben.

Nézzünk egy példát:

Tegyük fel, hogy Ön állateledelt árul, és fontosnak tartja, hogy oldala jó helyezést érjen el a "kutyaeledel" és a "macskaeledel" szavakra.

Mi a teendője abban az esetben, ha kiderül, hogy a "kutyaeledel" kulcsszó az elmúlt hónapban 50 látogatót hozott, a "macskaeledel" kulcsszó pedig 40 látogatót?

Mit fog csinálni? Melyik szóra fog jobban fókuszálni? Őszintén megmondom: én ennyiből nem tudom eldönteni.

Viszont ha azt is tudjuk, hogy a "kutyaeledel" kulcsszóra a Google magyar találati listáján 16. az oldala, a "macskaeledel" kulcsszóra viszont a 76., akkor már kézenfekvő a teendő:

Mivel a "macskaeledel" szó sokkal hátrébb szerepel a listán, mégis majndem ugyanannyi látogatót hozott, összességében ebben a szóban jóval nagyobb lehetőség rejlik, tehát érdemes vele komolyabban foglalkozni. Mindez ennyire egyszerű!

Keresőmarketing tanulmányunkat már bizonyára elolvasta, tehát azt már tudja, hogy hogyan tudja erősíteni oldalát egy adott kulcsszóra. (Érdemes a tanulmányt időről időre átnézni emlékeztetőképpen!)

Ha azonban azzal is folyamatosan tisztában szeretne lenni, hogy hányadikként szerepel oldala a keresőkben, megfelelő eszköz nélkül akár heti 5-8 órát is el fog tölteni a találati listák böngészésével.

Mostantól viszont erre semmi szükség!

A mai naptól Önnek is rendelkezésére áll egy rendkívül hasznos időmegtakarító eszköz! Segítségével pillanatok alatt megtudhatja mely kulcsszóra hányadik helyen szerepel oldala a Google keresőben. (Én is tudom, hogy ehhez hasonló eszközök elérhetők már régóta a neten, csakhogy ez az eszköz a magyar nyelvű találati listák elemzését is el tudja végezni!)

Ez a hasznos kis eszköz az Internet-marketing.hu legújabb ingyenes szolgáltatása és itt érhető el.

(Mivel tudjuk, hogy ez az eszköz nagyon hamar igen népszerű lesz, és nem akarjuk, hogy a túlzott terhelés miatt csökkenjen a használhatósága, ezért egyelőre csak regisztrált hírlevél olvasóink fogják tudni használni.)

Annak a néhány partnerünknek, akik már kipróbálták ezt a nagyszerű alkalmazást, az a véleménye, hogy kevés ilyen hatékony időmegtakarító szoftver létezik a keresőmarketing támogatására!

Vizsgálja meg most weboldala helyezését a Google.com és a Google.co.hu találati listáin!

Ha Ön még nem regisztrált, kérjük jelentkezzen most!
(A regisztráció után azonnal használatba veheti a Helyezésvizsgálót.)


 

Nekem nem jön be az

Nekem nem jön be az oldal...

Péntek, 2008. Január 11. 17:08
  

Nagyon hasznos eszköz, mindenkinek csak ajánlani tudom aki komolyan veszi a weboldalát. Könnyen kezelhető jól áttekinthető program amiből sokkal többet tudtam meg mint az eddigi eszközeimmel.
Köszönöm!

Szerda, 2007. Szeptember 12. 21:40

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!